top of page

SUPPLEMENTEN

background.png

Tijdens  een consult kan het vanuit de kinesiologische testen voor komen dat het lichaam behoefte heeft aan bepaalde vitaminen of mineralen.

 

Diagnostisch is het handig om te weten waar een lichaam in de biochemie op reageert, omdat dit informatie geeft over het functioneren  van het lichaam en of een bepaald systeem of systemen onder druk staan.  Het zou kunnen zijn dat uit het testen van de biochemie van een cliënt bijvoorbeeld een lichaamsbehoefte bestaat voor probiotica.

Het zou kunnen  dat de darmflora uit balans is en wellicht sprake kan zijn van een dysbiose bijvoorbeeld na een antibioticum kuur. Er kunnen gerichte vragen gesteld kunnen worden om te achterhalen waarom iemand op een product reageert.

Belangrijk is dat op deze manier de cliënt ook in contact komt met reacties of verstoorde functies waar hij of zij zich geeneens van bewust is ook van een mogelijke samenhang met de oorspronkelijke klacht waar de persoon voor komt.

Dit heeft ook op het gebied van preventie veel waarde. Veel mensen kampen bijvoorbeeld met vermoeidheid en concentratieproblemen. Door de jaren heen zie ik dat het bij cliënten vaak voor komt dat er sprake is van een B12 tekort.  Niet vanwege de mogelijke ontoereikendheid van B12 in voeding ( B12 zit in voldoende voedingsmiddelen die we dagelijks eten) maar vanuit opnameproblemen.

 

Dit kan klachten geven zoals vermoeidheid, duizeligheid, hoofdpijn, slecht geheugen en concentratieproblemen. 

 

Dit oorzaak-gevolg van een verstoorde biochemie kan veel klachten geven met een chronisch karakter zonder dat de mens doorheeft waar die klachten dan precies vandaan komen.

 

Door ons drukke leven is vaak erg ondoorzichtig wat de oorzaak is en worden klachten  al snel aan andere zaken geweten daarom is het van belang om eventuele tekorten en onbalansen tijdig te kunnen opmerken. Er kan vervolgens  veel gedaan worden om verergeringen te voorkomen.

Er zijn diverse supplementen bij Frequence verkrijgbaar.

1.png
2.png
3.png
4.png
5.png
6.png
7.png
9.png
bottom of page