top of page
background.png

KINESIOLOGIE

Kinesiologie betekent de leer van de beweging van het lichaam en heeft in oorsprong betrekking op de studie van spieren en bewegingen van het lichaam.
 
De Amerikaanse chiropractor George Goodheart is de grondlegger van dit systeem waarbij via manuele spiertesten spierzwakten en energieblokkades opgespoord kunnen worden.

Dit systeem is door de jaren heen enorm gegroeid en in de praktische toepassing ontzettend veelzijdig. Ik heb mijn eigen methode ontwikkeld om vanuit verschillende invalshoeken concrete betrouwbare informatie te krijgen om de realiteit van de cliënt en het verhaal achter de klacht te begrijpen. 
 
Zo worden niet alleen spieren en meridianen getest en in balans gebracht maar er kan ook getest worden hoe het lichaam reageert op voeding ofwel vitaminen en mineralen of ze tekort en benodigd zijn. Het onderbewustzijn kan ook getest worden of organen nog belast zijn met  spanning van onverwerkte emoties en hoe lang dit al het orgaan belast in zijn werking.   
 
Betrouwbare informatie van het lichaam zelf is erg waardevol om de cliënt te informeren wat er gaande is in het lichaam en waarom de klachten er zijn. Dit geeft veel inzicht en handvaten om ook zelf aan de slag te kunnen gaan. Voor mij als behandelaar kan hieruit een goede behandeling op maat volgen.  

behandeling_3.jpg
7.png
6.png
5.png
4.png
3.png
2.png
1.png
bottom of page