top of page

ECIWO - ACUPUNCTUUR

background.png

Professor in de biologie Yingqing Zhang van de Shandong universiteit te Jinan heeft in de jaren ’70 de ECIWO ontdekt en heeft daarmee een nieuwe revolutionaire biomedische theorie geïntroduceerd. 

 

 

 

 

 

  

                                                 

ECIWO betekent an Embryo Containing de Information of the Whole Organism . Professor Zhang stelt dat een levend organisme bestaat uit diverse mosaïkgewijs gepolariseerde niveau’s ( als een holografisch model van het lichaam) waarvan elk deel een eciwo is, heeft een embryonale potentialiteit en bevat de totale gegevens van het lichaam.

Professor Yingqing Zhang .jpg

Professor Yingqing Zhang 

ECIWO VROUW6.png
ECIWO VROUW5.png
ECIWO VROUW4.png
ECIWO VROUW3.png
ECIWO VROUW2.png
ECIWO VROUW1.png
eciwo_man.png
eciwo_man_2.png
ECIWO_replica.png

Het lichaam bestaat dus uit fysiologisch en pathologisch overeenkomende gebieden als eenheden in een onderlinge samenhang.Het gebruik van dit systeem geeft een grote diagnostische precisie

( +/- 95%) en een therapeutische effectiviteit van ongeveer 97% Dit is gebaseerd op een grote hoeveelheid uitgebreide klinisch wetenschappelijke studies waaronder meer dan 1 miljoen casussen over zo’n 200 verschillende ziektebeelden.

Er worden met de naald verstoorde zones binnen één of twee ECIWO’s gestimuleerd ( meestal 2e metacarpale) die via het BBRS  (zie BBRS) verwerkt worden zodat de impuls resoneert met élke ECIWO in het lichaam vanwege de onderlinge samenhang en zodoende een hele sterke regeneratieve impuls geven aan het herstel van het lichaam.

Meer info?   --> ECIWO part 1-7    

bottom of page